Concurs bíblic

La Federació de Cristians de Catalunya “GRUP AVANT” organitza 5 concursos: els quatre primers s’adrecen a alumnes d’educació Primària, del primer cicle de l’ESO i a grups de catequesi; el cinquè, a alumnes universitaris.
Alumnes de Primària, del primer cicle de l’ESO i grups de catequesi:

  •  XXX Concurs Bíblic Bàsic: resposta a un qüestionari, basat en la Bíblia Catalana Interconfessional (BCI), (dirigit a alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è d’educació primària, 1r i 2n de l’ESO i alumnes de catequesi del 1r i 2n curs). 
  • XXVI Concurs Bíblic de Redacció : tema “Senyor, sensenya’ns a pregar” (per a alumnes de 3r i 4t de l’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius). 
  • VII Concurs Bíblic Informàtic: tema “Senyor, ensenya’ns a trobar-te, a parlar amb tu, a estimar, a perdonar, a ser solidaris, a fer el bé a tothom, la veritable felicitat, i ensenya’ns a pregar” (adreçat a alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è d’educació primària i 1er i 2n de l’ESO). 
  • XVI Concurs Bíblic de Dibuix: dibuix mida Din A4. Solament poden participar-hi els que prenen part al Concurs Bíblic (dirigit a alumnes de 3er, 4rt, 5è i 6è d’educació primària i 1er i 2n de l’ESO). 
  • I Concurs Bíblic Inicial: Presentació d’un àlbum personal de Dibuixos Bíblics acolorits pel participant. Els originals dels dibuixos els trobareu al web www.concursbiblic.com, on podreu seleccionar i imprimir el dibuix o dibuixos que voleu acolorir, així com la portada de l’àlbum.


Els treballs s’han d’enviar entre el 2 de novembre de 2014 i el 15 de febrer de 2015.
Lloc on enviar els treballs: Federació de Cristians de Catalunya “GRUP AVANT” (Apartat de Correus 936 – 08220 Terrassa. El Concurs Bíblic Informàtic s’ha d’enviar via Internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada